Η λειτουργία picture-in-picture στο YouTube, είναι διαθέσιμη για τον καθένα

Η λειτουργία picture-in-picture στο YouTube, είναι διαθέσιμη για τον καθένα

Έως και τα μέσα του περασμένου έτους, η λειτουργία Picture-in-Picture στο YouTube προοριζόταν αποκλειστικά για χρήστες με συνδρομή, δηλ. εγγεγραμμένα μέλη του προγράμματος YouTube Premium.

Ωστόσο, στις Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από λίγους μήνες, ήταν δυνατή η χρήση της λειτουργίας αυτής χωρίς συνδρομή για να μπορεί ο καθένας να παρακολουθεί ένα βίντεο ενώ εκτελεί και άλλες εργασίες στο smartphone του. Από σήμερα όμως, η λειτουργία αυτή είναι προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Ο διακόπτης που θα ενεργοποιηθεί είναι ορατός στην καρτέλα “General” στα setting του YouTube και πατώντας το κουμπί Home, θα μπορείτε δείτε το βίντεο σε ένα μικρό πλαίσιο, σε ένα αναδυόμενο παράθυρο που μπορεί να μετακινηθεί κατά την δική σας βούληση.

Αυτή τη στιγμή η λειτουργία φαίνεται να είναι ενεργή, εκτός των ΗΠΑ, μόνο στην Ιταλία, αλλά είναι πιθανό ότι πρόκειται σταδιακά να φθάσει και σε άλλες χώρες τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν, η Google δεν έχει εκδώσει επίσημες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, αλλά θα μπορούσε να το κάνει σύντομα.

Πηγή: https://techingreek.com