ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ELIES RESIDENCES - FOCUS-ON GROUP

21 Δεκεμβρίου 2020

Παραδοθείτε στην Φυσική Πολυτέλεια

Το Elies Residences βρίσκεται στη Νεάπολη, προάστιο της Μυτιλήνης. Μιά περιοχή που είναι καρπός της νοσταλγικής μας αγάπης που θυμίζει τα καλοκαίρια που περάσαμε στον ελαιώνα του παππού μας. Μια γη παρθένα, περιμένει την αναγέννησή της μέσα από τα μάτια εκείνων που μπορούν να εκτιμήσουν την αξία της, καθιστώντας το, μέρος ονειρεμένων διακοπών.

Πέντε ανεξάρτητα πέτρινα σπίτια, περιτριγυρισμένα από κήπους γεμάτους με βότανα και αρώματα, ξεκουράζονται στα χέρια του ελαιώνα. Οι αρχιτεκτονικές γραμμές τους βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Τα σπίτια είναι χτισμένα με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που συνδυάζουν πέτρα με ξύλο, αποπνέοντας μια διακριτική πολυτέλεια που στοχεύει στο συνδυασμό της παράδοσης με τη σύγχρονη άνεση.

Σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα του νησιού και τη θάλασσα, το Elies Residences προσφέρει στους επισκέπτες του το ήσυχο καταφύγιο που χρειάζονται για να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις και ονειρεμένες διακοπές, με τη βοήθεια των ανθρώπων που είναι πάντα εκεί για να τους υποδεχτούν και να φροντίσουν τις επιθυμίες τους.

 


Η FOCUS ON GROUP ανέλαβε την υλοποίηση ανακατασκευής ιστοσελίδας  καθώς και Digital Consulting.

WE DID

  • ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • RESPONSIVE LAYOUT
  • PERFORMANCE OPTIMIZATION
  • GRAPHIC DESIGN
  • S.E.O.
  • DIGITAL CONSULTING
  • TECHNICAL SUPPORT

Οι υπηρεσίες της FOCUS ON GROUP,  περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση ώστε να αποκτήσει μια επιτυχημένη online παρουσία και χωρίζονται σε δύο βασικούς τομείς.

  • Στον τομέα της ανάπτυξης και σχεδιασμού (Web Development) όπου παρέχουμε υπηρεσίες για την κατασκευή ιστοσελίδων, ανακατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων – eshop και σχεδιασμό native mobile application σε iOS και Android λειτουργικά συστήματα.
  • Στον τομέα Digital Marketing όπου παρέχουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές διαδικτυακής προβολής με υπηρεσίες όπως τοπικό marketing (Google My Business),  Google Ads και τεχνικές S.E.O., Social Media Marketing στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin κ.α.

Δείτε τις υπηρεσίες μας

ΓΙΑ ΕΜΑΣFOCUS-ON GROUP
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.
GET IN TOUCHSocial Media
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΓΙΑ ΕΜΑΣFOCUS-ON GROUP
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΕνδιαφέρεσαι για:
GET IN TOUCHSocial Media
Google Analytics
Call Now Button