https://www.focus-on.gr/wp-content/uploads/2020/04/sigma-live-news-640x480.jpg

Το Sigmalive γεννήθηκε το Νοέμβριο του 2007 όταν ο Άντης Χατζηκωστής θέλησε να κάνει τη δική του μικρή επανάσταση στις ψηφιακές εκδόσεις. Στόχος του ήταν να προσφέρει στον χρήστη ένα σύγχρονο και τεχνολογικά εξελιγμένο περιβάλλον, που θα παρείχε κυπριακό περιεχόμενο. Με την πάροδο του χρόνου το περιεχόμενο εμπλουτίστηκε και κάλυψε τις σύγχρονες ανάγκες του κοινού, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα ευρύ φάσμα ενημέρωσης και πληροφόρησης.

https://www.focus-on.gr/wp-content/uploads/2020/04/521289ed4ae90519ecbe7129a9121af6_L-640x480.jpg

Στις 18 Μαρτίου, Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A, ξεκίνησε έρευνα για την αξιολόγηση των επιπτώσεων της επιδημίας του κορωνοϊού στο ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα. Στην έρευνα με διάρκεια 18/03 – 21/03 συμμετείχαν 307 επιχειρήσεις τόσο από τα Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα όσο και τα μέλη του συνδέσμου. Η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των χωρών είναι ζωτικής σημασίας σε αυτούς...

https://www.focus-on.gr/wp-content/uploads/2020/04/katerina_topouzoglou-640x480.jpg

Το Mykonos Top Villas, είναι μια αληθινή εμπειρία με τις πιο πολυτελείς, ιδιωτικές βίλες στο νησί. Είμαστε εδώ για να φροντίζουμε τις ανάγκες σας, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας στη Μύκονο.

https://www.focus-on.gr/wp-content/uploads/2020/03/campionschool-640x480.jpg

Το Campion School είναι ένα ιδιωτικό διεθνές σχολείο, που βρίσκεται στην καταπράσινη περιοχή της Παλλήνης και στεγάζεται σε ευρύχωρες εγκαταστάσεις. Το σχολείο προσφέρει ουσιαστική εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα σε αγόρια και κορίτσια όλων των φυλών, των εθνικοτήτων και των θρησκειών, τα οποία ηλικιακά κινούνται μεταξύ των τριών και των δεκαοκτώ ετών.

https://www.focus-on.gr/wp-content/uploads/2020/03/kkk-640x438.jpg

Την προσοχή των πολιτών, ανεξαρτήτως της εμπειρίας που μπορεί να έχουν σε θέματα ψηφιακών επικοινωνιών, όσον αφορά στη χρήση διαδικτυακών υπηρεσιών εφιστά το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δεδομένης της αυξημένης δραστηριότητα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με υποτιθέμενο υλικό σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19 και συνδέσμους που οδηγούν σε κακόβουλο λογισμικό. Όπως αναφέρεται...

https://www.focus-on.gr/wp-content/uploads/2020/03/bob-640x480.jpg

Το πρόγραμμα Brainobrain συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία τρεις πολύ γνωστές μεθόδους μάθησης: την εξελιγμένη μορφή του Άβακα, Τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Τεχνικές Ανάπτυξης Προσωπικότητας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων που βοηθά τα παιδιά να εξελίξουν τις ικανότητες του εγκεφάλου τους με τεχνικές που κάνουν τη διαδικασία μάθησης ευκολότερη και ταχύτερη. Διεγείρει τα νεαρά μυαλά χρησιμοποιώντας τον Άβακα και τη νοερή αριθμητική, καθώς επιτυγχάνει και την προσωπική ενδυνάμωση με τρόπους διασκεδαστικούς αλλά και δεσμευτικούς για τα παιδιά.

https://www.focus-on.gr/wp-content/uploads/2020/03/pap1-640x480.png

Για να ενδυναμωθεί η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του brand σου, είναι απαραίτητο να έχεις πιστούς συνδρομητές που σε υποστηρίζουν σε όλη την αγοραστική τους διαδρομή. Συχνά, ωστόσο, θα έχεις παρατηρήσει ότι όσα email και να στέλνεις, τα μηνύματα σου δε φαίνεται να “αγγίζουν” τους συνδρομητές σου. Σταδιακά “απομακρύνονται” και σπάνια ανοίγουν και κλικάρουν τις εξαιρετικές email...

https://www.focus-on.gr/wp-content/uploads/2020/03/marvin-meyer-SYTO3xs06fU-unsplash-640x480.jpg

Δυστυχώς ο πλανήτης μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση - εξαιτίας του κορωνοϊού Covid19 - μετρώντας χιλιάδες θύματα ενώ παράλληλα έχει επηρεάσει δραματικά την οικονομία κάθε χώρας. Πολλοί επαγγελματικοί κλάδοι θα καταρρεύσουν ενώ άλλοι θα υποστούν τεράστιες ζημιές και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για ανάκαμψη.

https://www.focus-on.gr/wp-content/uploads/2020/03/bam.jpg

Τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει σε όλον τον πλανήτη η πανδημία του κορωνοϊού εκμεταλλεύονται οι κυβερνοεγκληματίες, όπως προειδοποιεί σχετικά η ESET. Η παγκόσμια ανησυχία, οι ευπαθείς ομάδες που διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο, η υπερβολική ζήτηση για αγαθά που δεν είναι πλέον σε απόθεμα και η παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – όλα αυτά ισοδυναμούν...

ΓΙΑ ΕΜΑΣFOCUS-ON GROUP
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.
GET IN TOUCHSocial Media
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΓΙΑ ΕΜΑΣFOCUS-ON GROUP
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΕνδιαφέρεσαι για:
GET IN TOUCHSocial Media
Google Analytics
Call Now Button