ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ανακατασκευή
ιστοσελίδας

https://www.focus-on.gr/wp-content/uploads/2019/08/Responsive-Web-Design.png

Η ιστοσελίδα σου είναι η εικόνα της επιχείρησής σου στον κόσμο του διαδικτύου. Όσο άρτια και καλοσχεδιασμένη και να ήταν όταν κατασκευάστηκε, σίγουρα με την πάροδο των χρόνων χρειάζεται ανανέωση ή μια συνολική αναβάθμιση.

Οι υποψήφιοι πελάτες σου πρέπει να μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα και να βρουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν στην ιστοσελίδα σου. Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη του διαδικτύου και της τεχνολογίας, έχει κάνει τους χρήστες πολύ απαιτητικούς, τα πρότυπα τους και οι απαιτήσεις τους από μία ιστοσελίδα έχουν αυξηθεί σημαντικά, και όταν δεν ικανοποιούνται από αυτήν την ιστοσελίδα, απλώς την εγκαταλείπουν και δεν την επισκέπτονται ξανά.

 • Η ιστοσελίδα σου προσαρμόζεται σωστά σε κινητά και tablet;
 • Μπορείς να προσθέσεις νέο περιεχόμενο μόνος σου;
 • Θεωρείς την ιστοσελίδα σου μοντέρνα και λειτουργική;
 • Έχει εύκολη δομή και γρήγορο σύστημα πλοήγησης;
 • Είναι βελτιστοποιημένη σωστά στις μηχανές αναζήτησης;
 • Μπορείς να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα από αυτήν;

Αν η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι αρνητική τότε είναι βέβαιο πως θα πρέπει να προχωρήσεις άμεσα με την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σου.

ΜΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Είσαι ένα βήμα μακριά από
την νέα ιστοσελίδα σου

Η ιδέα για την ανακατασκευής της ιστοσελίδας σου δεν πρέπει να σε φοβίζει. Δεν θα χρειαστεί να διαθέσεις επιπλέον χρόνο αφού η ομάδα μας θα αναλάβει τον νέο σχεδιασμό και την πλήρη προσαρμογή του περιεχομένου.

Επίσης, αν η αισθητική της υπάρχουσας ιστοσελίδας σου αρέσει τότε θα φροντίζουμε κατά την ανακατασκευή της να διατηρήσουμε την αισθητική και την φιλοσοφία της, προσθέτοντας μια φρέσκια και μοντέρνα αίσθηση.

Άρτια προσαρμογή σε κινητά και tablet
Μοντέρνος και ελκυστικός σχεδιασμός
Δυναμική διαχείριση περιεχομένου από εσένα
Γρήγορη και εύκολη πλοήγηση των χρηστών
Υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης
Δυνατότητα λειτουργίας online αγορών (eshop)
https://www.focus-on.gr/wp-content/uploads/2019/08/anakataskeui-istoselidas4.jpg

Ξεκίνησε σήμερα την ανακατασκευή

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες ανακατασκευής ή αναβάθμισης της ιστοσελίδας σου. Στη FOCUS-ON GROUP σου παρέχουμε τον προσωπικό σου σύμβουλο, ο οποίος θα αναλύσει την υπάρχουσα κατάσταση της ιστοσελίδας και θα σου δώσει αποτελεσματικές λύσεις για την ανακατασκευή της.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για τον προγραμματισμό της πρώτης μας συνάντησης.

*Ρωτήστε μας για το μοναδικό πλάνο δόσεων FOCUS ON GROUP. Ποτέ πριν ο προγραμματισμός της πληρωμής δεν ήταν τόσο εύκολος!

  ΓΙΑ ΕΜΑΣFOCUS-ON GROUP
  Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.
  GET IN TOUCHSocial Media
  Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
  ΓΙΑ ΕΜΑΣFOCUS-ON GROUP
  Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΕνδιαφέρεσαι για:
  GET IN TOUCHSocial Media
  Google Analytics
  Call Now Button