ΑΝΑΠΤΥΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ GOOGLE ADS

Google Ads

Πρόβαλε την επιχείρηση σου στους χρήστες όταν αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σου στην αναζήτηση της Google. Πλήρωσε μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ προς τον ιστότοπό σου ή κλήσεις στην επιχείρησή σου.
Η διαφήμιση σου εμφανίζεται στοχευμένα σε χρήστες που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρεις.
Άυξησε τις επισκέψεις στον ιστότοπό σου και μεγιστοποίησε τις πωλήσεις, κρατήσεις ή εγγραφές των χρηστών.

Λάβε περισσότερες κλήσεις από πελάτες, με διαφημίσεις που εμφανίζουν το τηλεφώνου σου και ένα κουμπί "κλικ για κλήση".
Αύξησε τις επισκέψεις στο φυσικό σου κατάστημα με διαφημίσεις που βοηθούν τους χρήστες να σε βρουν στον χάρτη.

https://www.focus-on.gr/wp-content/uploads/2019/08/google-ads2.jpg

Γιατί Google Ads;

Μικρό αρχικό κόστος επένδυσης

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το Google Ads είναι τόσο δημοφιλές, χρειάζεται απλά μια μικρή αρχική επένδυση. Χρειάζεται να πληρώσεις μόνο ένα μικρό ποσό για να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό Ads και έπειτα μπορείς να στοχεύσεις στις δημοφιλέστερες λέξεις κλειδιά (keywords) που ταιριάζουν με την επιχείρηση σου. Με την έναρξη της διαφήμισης οι χρεώσεις γίνονται για κάθε κλικ. Έτσι, το Google Ads συνεπάγεται βεβαιωμένα κλικ, και η πληρωμή χρεώνεται μόνο σε σχέση με τα κλικ, δηλαδή πληρώνεις με το αποτέλεσμα.

Προσδιορίζουμε τον προϋπολογισμό

Στην υπηρεσία Google Ads, εσύ ορίζεις τον προϋπολογισμό που θέλεις να διαθέσεις, ακόμα μπορείς να επιλέξεις και το κόστος για το κάθε κλικ που θα λάβεις. Οποιαδήποτε λέξη κλειδί που αποδίδει καλά μπορεί να τοποθετηθεί ψηλότερα από αυτές των ανταγωνιστών σου για καλύτερα αποτελέσματα. Άρα με τις διαφημίσεις Google Ads έχεις πλήρη εικόνα της απόδοσης και των εξόδων και ανά πάσα στιγμή μπορούμε να κάνουμε βελτιώσεις.

Υψηλός δείκτης ROI (έσοδα σε σχέση με την επένδυση)

Το Google Ads συνεπάγεται ROI (Επιστροφή εσόδων στην επένδυση). Από τη στιγμή που πληρώνεις την Google ανά κλικ, αυτό σημαίνει ότι η επένδυσή σου επιστρέφεται με κάποιο τρόπο έναντι εξασφαλισμένου αποτελέσματος. Το Google Ads αυξάνει το ποσοστό των κλικ και τις επισκέψεις και επομένως, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα επίτευξης του επιθυμητού αποτελέσματος. Τώρα, ακολουθώντας κάποιους άλλους κανόνες όπως η δημιουργία των πιο αποδοτικών λέξεων κλειδιών (keywords), η αποτελεσματική προσφορά (bid adjustment), η δημιουργία μιας σελίδας που φορτώνει γρήγορα (landing page), και ούτω καθεξής, αυτά τα κλικ μπορούν να μετατραπούν σε κερδοφόρα αποτελέσματα.

Στοχευμένη επισκεψιμότητα

Με λίγα λόγια, μπορείς να φέρεις στοχευμένη επισκεψιμότητα απευθείας στην ιστοσελίδα σου με ποικίλους τρόπους όπως για παράδειγμα η τοποθεσία (geographic location targeting) και η γλώσσα (language targeting). Έτσι, το Google Ads λειτουργεί ως ένας αποτελεσματικός τρόπος να αποκτήσεις στοχευμένη επισκεψιμότητα. Υπάρχουν επιλογές μέσω των οποίων μπορείς να προσδιορίσεις μια σαφή λέξη κλειδί για μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Αυτό αυξάνει το ρυθμό των αποδοτικών επισκέψεων, που βελτιώνουν εκπληκτικά την απόδοση μιας διαφήμισης, που σημαίνει χαμηλότερο κόστος ανά κλικ.

Άμεση επισκεψιμότητα

Το Google Ads μπορεί να παρουσιάσει διαφημίσεις σου με εικόνες σε σχετικές με την επιχείρηση σου ιστοσελίδες και επίσης στην κορυφή σελίδων αναζήτησης, οι οποίες αυξάνουν τις πιθανότητες να γίνει επίσκεψη, οδηγώντας σε επιχειρηματική δραστηριότητα. Το Google Ads φέρνει άμεση επισκεψιμότητα σε μια ιστοσελίδα, η οποία θα χρειαζόταν πολύ περισσότερο χρόνο να γίνει με άλλον τρόπο και θα απαιτούσε μεγαλύτερη επένδυση.

Παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας των διαφημίσεων

Χρησιμοποιώντας το Google Ads, μπορείς να παρακολουθείς την απόδοση και να παίρνεις αποφάσεις όποτε αυτές απαιτούνται. Μπορείς να χρησιμοποιείς το Google Analytics για να παρακολουθείς διάφορες αναφορές και στατιστικά του Google Ads σε σχέση με τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιείς, επιτρέποντας σου να αποφασίσεις για τα μελλοντικά σου βήματα. Ας υποθέσουμε ότι μια λέξη κλειδί ή καμπάνια αποδίδει καλά. Μπορείς να παρακολουθήσεις τις αναφορές της και να την τοποθετήσεις σε εξέχουσα θέση με υψηλή προσφορά στο μέλλον ώστε να αυξήσεις την επισκεψιμότητα. Από την άλλη μεριά, μια λέξη κλειδί ή καμπάνια που αποτυγχάνει να φέρει την αναμενόμενη επισκεψιμότητα μπορεί να απενεργοποιηθεί για μελλοντική χρήση.

Θέλεις
Google Ads;

Αν σκεφτόσουν γιατί να χρησιμοποιήσεις το Google AdWords, τώρα πλέον θα πρέπει να αναρωτιέσαι γιατί όχι. Οι διαφημίσεις Google είναι κατάλληλες για κάθε είδος επιχείρησης και για κάθε προϋπολογισμό.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να θέσεις τους στόχους και το αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις από την προβολή σου στην Google. Μαζί θα φτιάξουμε το πλάνο προβολής και θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου για να προγραμματίσετε την πρώτη μας συνάντηση.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

  Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

  GET IN TOUCH
  Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

  Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
  GET IN TOUCH
  Call Now Button