ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Ευκαιρίες
Καριέρας

Η κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας είναι οι άνθρωποι που εργάζονται για αυτή! Γεμάτοι ενθουσιασμό, πάθος και πίστη για τη δουλειά τους, δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, ακολουθώντας το όραμα της εταιρείας, δηλαδή να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και να είναι δίπλα στους πελάτες της.

Το ανθρώπινο δυναμικό της FOCUS-ON GROUP αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση. Βασική επιδίωξη μας είναι να λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους ανθρώπους μας και να παραμένουμε η πρώτη τους επιλογή σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας. Στεκόμαστε δίπλα τους και υποστηρίζουμε με πράξεις την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Μέσα από δομημένα συστήματα διοίκησης της απόδοσης διαμορφώνουμε την καριέρα του κάθε ατόμου και ακολουθούμε εκπαιδευτικά προγράμματα που βοηθούν τον εργαζόμενο όχι μόνο να ανταπεξέλθει με επιτυχία στα καθήκοντα του αλλά και να αναπτύξει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να μπορεί να αναλάβει πιο απαιτητικούς ρόλους στο μέλλον.

Στην FOCUS-ON GROUP στηρίζουμε την ανάπτυξη των εργαζομένων μας παρέχοντας όλα τα απαραίτητα «εργαλεία» που χρειάζονται. Αν έχετε πάθος, πίστη και πείσμα για την επίτευξη στόχων τότε στείλτε μας το βιογραφικό σας!

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Αν πιστεύεις ότι η εμπειρία και οι φιλοδοξίες σου μπορούν να μας βοηθήσουν, μη διστάσεις να στείλεις το βιογραφικό σου στο info@focus-on.gr ή να επικοινωνήσεις μαζί μας στο +30 (210) 89 43 068.
Η ανάγκη για καινούρια άτομα στην ομάδα μας συνεχώς μεγαλώνει!

  Web Developers
  Junior ή senior προγραμματιστές για project με custom ανάγκες ή CMS build.
  App Developers
  Senior προγραμματιστές με εμπειρία σε λειτουργικά συστήματα iOS και Android.
  Marketing Specialists
  Τα άτομα της ομάδας Marketing είναι άριστοι γνώστες των τεχνικών digital marketing.
  Σύμβουλοι Διαδικτύου
  Οι Σύμβουλοι μας εξειδικεύονται στις υπηρεσίες internet και σχεδιάζουν την στρατηγική των πελατών μας.
  Customer Service
  Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι υπεύθυνο για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
  Call Center
  Το τμήμα είναι αρμόδιο για την διαχείριση των εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων μας.
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

  Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

  GET IN TOUCH
  Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

  Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
  GET IN TOUCH
  Call Now Button