Η αυτοκρατορία των Ελβετικών ρολογιών δείχνει να κάμπτεται από τα smartwatch - FOCUS-ON GROUP

1 Νοεμβρίου 2018

Δεδομένου ότι η διαφημιστική εκστρατεία των smartwatch άρχισε να χτίζεται πριν από λίγα χρόνια, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναρριχηθεί στην κορυφή κάμπτοντας την κυριαρχία των παραδοσιακών ρολογιών, όπου σε αυτήν την αγορά κυριαρχούσαν οι εταιρείες της Ελβετίας.

Ο Ελβετός Boris Brault ανησυχούσε ότι η θρυλική βιομηχανία ρολογιών της χώρας του βρισκόταν σε ένα πρωτοφανή κίνδυνο, και κατά συνέπεια αυτό το γεγονός θα μπορούσε να οδηγήσει σε τεράστιες οικονομικές απώλειες.

Ο Brault ασχολείται επαγγελματικά με τον τομέα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης για περισσότερο από μια δεκαετία, και διαπίστωσε έμπρακτα πως οι παραδοσιακές εταιρείες κατασκευής συμβατικών ρολογιών δεν έλαβαν σοβαρά υπόψη τις καταστροφικές δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, κάτι που αποδεικνύεται και από τις μειωμένες πωλήσεις.

Έτσι, ενώ οι ελβετοί γίγαντες ρολογιών στρέφονταν τα βλέμματά τους με την προοπτική των smartwatch, ο Brault αποφάσισε να ιδρύσει τη δική του εταιρεία στη Γενεύη για να διεκδικήσει κάτι που ήταν σίγουρο ότι σύντομα θα ήταν μια κρίσιμη αγορά. Το 2013, γεννήθηκε το MyKronoz . Πέντε χρόνια αργότερα, αυτός ο feisty smartwatch κατασκευαστής κατάφερε να αναπτυχθεί και να αναπτυχθεί σε μια αγορά όπου πολλοί άλλοι τεχνολογικοί γίγαντες έχουν αγωνιστεί.

Η Ελβετική εταιρία κατασκευής Smartwatch, η MyKronoz κατάφερε να επικεντρωθεί στον σχεδιασμό, να διατηρήσει το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, να δημιουργήσει το δικό της λογισμικό και να μελετήσει τις αδυναμίες των ανταγωνιστών για να βρει νέες ευκαιρίες.

Η MyKronoz κατάφερε να καταστήσει το τελευταίο της προϊόν, το ZeTime ως ένα πολύτιμο gadget για το νεαρόκοσμο, ένα υβριδικό smartwatch που συνδυάζει μια διαδραστική οθόνη για άτομα που είναι πολύ απαιτητικά. Αυτό το έργο χρηματοδοτήθηκε από μια εκστρατεία crowdfunding που συγκέντρωσε 6,5 εκατομμύρια δολάρια, η επιτυχία του ρολογιού έδωσε στο Brault την πεποίθηση ότι η εταιρεία μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται σε μια αγορά που σχεδόν εξ ολοκλήρου κυριαρχείται από την Apple Watch.

Συνοψίζοντας τη φιλοσοφία του, ο Brault επισήμανε το γεγονός πως: Ο μόνος τρόπος να για να επιβιώσεις σαν επιχείρηση σε αυτή τη δύσκολη αγορά είναι να δημιουργήσεις ένα Smartwatch που θα έχει εξαιρετικό σχεδιασμό, προηγμένη τεχνολογία και προσιτή τιμή, κάτι που επιτύχαμε εμείς με εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια. Διαπιστώσαμε πως τα παραδοσιακά ρολόγια που παράγονται στη χώρα μας δεν έχουν τη δύναμη να αντισταθούν στις νέες τεχνολογίες, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να αλλαχτεί άρδην ο παλιός τρόπος σκέψης, διαφορετικά οι εταιρείες είναι καταδικασμένες να βάλουν λουκέτο.

Πηγή: www.texnologia.net

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

GET IN TOUCH
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
GET IN TOUCH
Call Now Button