ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝΚατασκευή eshop

Απόκτησε ένα πλήρως δυναμικό ηλεκτρονικό κατάστημα και δώσε την ευκαιρία στην επιχείρηση σου να προβάλει τα προϊόντα της εγχώρια και σε όλο τον κόσμο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα – e-shop είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για μια επιχείρηση να πουλά τα προϊόντα της. Η κατασκευή e-shop αποτελεί μία κίνηση στρατηγικής σημασίας για την περαιτέρω επέκταση και κερδοφορία της επιχείρησής σου.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή του ηλεκτρονικού σου καταστήματος με γνώμονα την εύκολη πλοήγηση των χρηστών αλλά και την άνετη διαχείριση από εσάς. Τα eshop μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές του ηλεκτρονικού εμπορίου και χαρακτηρίζονται από άριστη λειτουργικότητα.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Να αποκτήσεις ηλεκτρονικό κατάστημα

Σήμερα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές αγοράζουν online. Σε πολλές επιχειρήσεις, τα eshops σημειώνουν υψηλότερες πωλήσεις από τα φυσικά καταστήματα, ενώ ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων δραστηριοποιείται αποκλειστικά online. Αναμφίβολα, η online αγορά είναι η αγορά του μέλλοντος!

Προσέλκυση νέου κοινού. Δημιουργώντας ένα eshop, εκτίθεσαι σε μία νέα αγορά. Προσεγγίζεις νέους πελάτες, που μπορούν να σε εντοπίσουν πιο εύκολα μέσω διαδικτύου και καταργείς σημαντικούς περιορισμούς του φυσικού καταστήματος, όπως το ωράριο ή τα γεωγραφικά όρια. Ένα e-shop επιτρέπει τις αγορές 24/7 και εκμηδενίζει τις αποστάσεις.

Ικανοποίηση πελατών. Ένα μοντέρνο και λειτουργικό e-shop μπορεί να απογειώσει την ικανοποίηση και εξυπηρέτηση της πελατείας σου. Διευκολύνεις τους πελάτες σου να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου, απλώς με μερικά clicks.

Ελαχιστοποίηση κόστους. Ίσως πιστεύεις ότι η κατασκευή e-shop είναι ένα δαπανηρό εγχείρημα για την επιχείρησή σου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ένα eshop μπορεί να αποδειχθεί οικονομικότερο, για τρεις σημαντικούς λόγους. Πρώτον, μειώνει δραστικά τα διαφημιστικά κόστη. Δεύτερον, πολλαπλασιάζει τα κέρδη, λόγω της προσέλκυσης νέων πελατών. Τρίτον, η κατασκευή και συντήρησή του κοστίζουν λιγότερο από τη δημιουργία και συντήρηση ενός φυσικού καταστήματος.

 • Κατασκευή Prestashop
 • Κατασκευή WooCommerce
 • Κατασκευή Magento
 • Κατασκευή Custom eshop
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για την κατασκευή ιστοσελίδας της επιχείρησης σου.

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  Σύστημα διασύνδεσης Prestashop με Softone ERP

  Διασύνδεση με Softone ERP

  Το απόλυτο εργαλείο αυτόματης & αμφίδρομης διασύνδεσης του μηχανογραφικού συστήματος της επιχείρησης σας με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα! Πρόκειται για μια εξειδικευμένη διασύνδεση του εμπορικού προγράμματος Softone με το ηλεκτρονικό κατάστημα Prestashop. Η κύρια του λειτουργία είναι να γίνεται συνεχόμενη και σωστή ενημέρωση των ειδών της εμπορικής διαχείρισης χωρίς επιπλεόν κόπο.

  Αναλαμβάνουμε επίσης:

  - Διασύνδεση ATLANTIS με Prestashop
  - Διασύνδεση EPSILONNET PYLON με Prestashop
  - Διασύνδεση WINERA ERP με Prestashop
  - Διασύνδεση ΚΕΦΑΛΑΙΟ με Prestashop
  - Διασύνδεση ENTERSOFT με Prestashop
  Το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται σε συνδυασμούς B2B (Χονδρικής), Β2C (Λιανικής):
  Δημιουργία πελατών από το Eshop στο Softone
  Δημιουργία προϊόντων με πλήρη στοιχεία
  Ενημέρωση σε κάθε νέα παραγγελία
  Διαχείριση και ενημέρωση τιμών λιανικής και χονδρικής
  Απεριόριστες φωτογραφίες προϊόντων
  Δημιουργία πελατών από το Softone στο Eshop
  Δημιουργία κατηγοριών και υποκατηγοριών
  Λειτουργία χαρακτηριστικά ειδών (product atributes )
  Υποστήριξη εκπτώσεων και προσφορών
  Ενημέρωση αποθέματος ειδών

  Σχεδιάζοντας το δικό
  σου eshop

  Στη FOCUS-ON GROUP αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη για το ηλεκτρονικό κατάστημα σου, βασιζόμενοι σε νέες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα. Μπορείς να επιλέξεις το στήσιμο και την δομή της ιστοσελίδας σου ανάμεσα από χιλιάδες πρωτότυπα και μοναδικά δείγματα. Με την ολοκλήρωση σου παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση και δωρεάν υποστήριξη για ένα έτος. Επίσης, σου παρέχουμε προσωπικό σύμβουλο σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
  ΓΙΑ ΕΜΑΣFOCUS-ON GROUP
  Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.
  GET IN TOUCHSocial Media
  Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
  ΓΙΑ ΕΜΑΣFOCUS-ON GROUP
  Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΕνδιαφέρεσαι για:
  GET IN TOUCHSocial Media
  Google Analytics
  Call Now Button