▷❤️Τα νέα Windows 11 παρουσίασε η Microsoft - FOCUS-ON GROUP

8 Ιουλίου 2021

Στην επίσημη ανακοίνωση της επόμενης γενιάς του λειτουργικού της συστήματος, των Windows 11 προχώρησε σήμερα η Microsoft. Τα νέα χαρακτηριστικά των Windows, με έμφαση στην μοντέρνα εμφάνιση και την ευκολία χρήσης, παρουσίασαν ο διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού κολοσσού Satya Nadella  και ο Chief Product Officer, Panos Panay.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, με τα Windows 11 η Microsoft απλοποιεί τη σχεδίαση και την εμπειρία του χρήστη ενώ ο στόχος εξαρχής ήταν να είναι μοντέρνα, φρέσκα, καθαρά και όμορφα. Από το νέο κουμπί της Έναρξης και τη γραμμή εργασιών, σε κάθε ήχο, γραμματοσειρά και εικονίδιο, όλα έγιναν σκόπιμα για να δώσουν στον χρήστη τον έλεγχο και να φέρουν μια αίσθηση ηρεμίας και άνεσης. Από τις πρώτες αλλαγές που εφαρμόζει η Microsoft είναι το Start το οποίο θα βρίσκεται στο κέντρο ώστε ο χρήστης να βρει γρήγορα αυτό που χρειάζεται. Το Start χρησιμοποιεί τη δύναμη του cloud και του Microsoft 365 για να δείξει στον χρήστη τα πρόσφατα αρχεία του ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ή τη συσκευή ακόμα κι αν είναι σε συσκευή Android ή iOS.

Στα νέα Windows 11, η Microsoft παρουσιάζει τα Snap Layouts, Snap Groups και Desktops για να παρέχει στον χρήστη έναν ακόμα πιο ισχυρό τρόπο να εκτελεί πολλές εργασίες και να παρακολουθεί αυτό που πρέπει να κάνει. Πρόκειται για νέες δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να οργανώνει ο χρήστης τα παράθυρά του και να βελτιστοποιεί το περιεχόμενο της οθόνης, ώστε να μπορεί να βλέπει τι χρειάζεται ακριβώς όπως θέλει σε μια διάταξη που είναι οπτικά καθαρή. Με τους επιτραπέζιους υπολογιστές (PC) ο χρήστης επίσης μπορεί να δημιουργεί ξεχωριστούς χώρους για κάθε μέρος της ζωής του και να τους προσαρμόσει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Ένας πιο γρήγορος τρόπος σύνδεσης

Οι τελευταίοι 18 μήνες οδήγησαν σε μια νέα πρακτική για το πώς δημιουργούνται οι ψηφιακές σχέσεις.   Με τα Windows 11, η Microsoft  εισάγει την νέα ενοποίηση του Microsoft Teams απευθείας στη γραμμή εργασιών. Τώρα ο χρήστης μπορεί να συνδεθείτε άμεσα μέσω κειμένου, συνομιλίας, φωνής ή βίντεο με οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ή τη συσκευή στην οποία βρίσκεται, σε Windows, Android ή iOS. Εάν το άτομο με το οποίο συνδέεται ο χρήστης στο άλλο άκρο δεν έχει πραγματοποιήσει λήψη της εφαρμογής Teams, μπορεί να συνδεθεί μαζί του μέσω SMS.

Τα Windows 11 βελτιώνουν επίσης την ενσωμάτωση με τις δυνατότητες παραγωγικότητας του Teams, επιτρέποντάς να αρχίσει κανείς να παρουσιάζει ή να κάνει σίγαση απευθείας από τη γραμμή εργασιών.

Καλύτερες εμπειρίες για το Gaming

Τα Windows 11 είναι σχεδιασμένα και για τους gamers. Σήμερα εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παίζουν στα Windows και βρίσκουν χαρά και σύνδεση με αγαπημένους και φίλους μέσω του gaming. Τα Windows 11 ξεκλειδώνουν όλες τις δυνατότητες του gaming κάνοντας μερικές από τις τελευταίες τεχνολογίες παιχνιδιών να λειτουργούν ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Στην πράξη λανσάρεται το DirectX 12 Ultimate, το οποίο μπορεί να επιτρέψει συναρπαστικά, συναρπαστικά γραφικά σε υψηλές ταχύτητες καρέ, το DirectStorage για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και πιο λεπτομερείς κόσμους παιχνιδιών και το Auto HDR για ένα ευρύτερο, πιο ζωντανό φάσμα χρωμάτων για μια πραγματικά μαγευτική οπτική εμπειρία. Επιπλέον, με το Xbox Game Pass για PC ή Ultimate, οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας για PC και νέα παιχνίδια που προστίθενται διαρκώς.

Τα νέα του κόσμου πιο κοντά στον χρήστη

Τα Windows 11 φέρνουν πιο κοντά στις ειδήσεις και τις πληροφορίες που ενδιαφέρουν τους χρήστες με γρηγορότερα Widgets – μια νέα εξατομικευμένη ροή που τροφοδοτείται από AI και την καλύτερη απόδοση του προγράμματος περιήγησης από την Microsoft Edge. Όταν ανοίγει κάποιος χρήστης την εξατομικευμένη ροή, γλιστράει στην οθόνη του σαν φύλλο γυαλιού, ώστε να μην διαταράξει αυτό που κάνει. Για δημιουργούς και εκδότες, το Widget ανοίγει επίσης μια νέα ακίνητη εφαρμογή στα Windows για να παρέχει εξατομικευμένο περιεχόμενο. Η φιλοδοξία της Microsoft είναι να δημιουργήσει έναν ζωντανό αγωγό για παγκόσμια brands και τοπικούς δημιουργούς, με τρόπο που να ωφελούνται τόσο οι καταναλωτές όσο και οι δημιουργοί.

Ένα ολοκαίνουργιο διαδικτυακό κατάστημα Microsoft όπου συγκεντρώνονται όλες οι ψυχαγωγικές εφαρμογές

Το νέο Microsoft Store ανακατασκευάστηκε για ταχύτητα και με ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο που είναι όμορφο και απλό στη χρήση. Όχι μόνο θα προσφέρει περισσότερες εφαρμογές από ποτέ, αλλά κάνει επίσης όλο το περιεχόμενο ευκολότερο- εφαρμογές, παιχνίδια, εκπομπές, ταινίες . Επιπλέον ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί εφαρμογές όπως το Microsoft Teams, το Visual Studio, το Disney +, το Adobe Creative Cloud, το Zoom και το Canva.

Πότε θα είναι διαθέσιμα

Τα Windows 11 θα είναι διαθέσιμα σε νέους υπολογιστές και μέσω δωρεάν αναβάθμισης για υπολογιστές με Windows 10 από αυτό το καλοκαίρι. Για να ελέγξει ο χρήστης αν πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11, θα πρέπει να επισκεφτεί το Windows.com κατεβάσει την εφαρμογή της PC Health Check. Η Microsoft συνεργάζεται επίσης με τους συνεργάτες λιανικής για να βεβαιωθεί ότι οι υπολογιστές με Windows 10 που αγοράζουν οι πελάτες της σήμερα είναι έτοιμοι για την αναβάθμιση σε Windows 11.

 

Πηγή: https://www.capital.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

GET IN TOUCH
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
GET IN TOUCH
Call Now Button