▷❤️Ήρθε το Search Console Insights και Μοιράζει Χαμόγελα σε Publishers/Content Creators - FOCUS-ON GROUP

25 Ιουνίου 2021

Η Google μας φέρνει μια νέα εμπειρία που ονομάζεται Search Console Insights, η οποία σχεδιάστηκε για να βοηθάει τους web onwners να κατανοήσουν καλύτερα το κοινό τους και την απόδοση του περιεχομένου τους.

Το Search Console Insights ενώνει δεδομένα τόσο από το Search Console, όσο και από το Google Analytics, σε μια κοινή προσπάθεια για να καταστεί πιο εύκολα κατανοητή η απόδοση του περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που θα παρέχονται από το Search Console Insights θα βοηθήσουν τους web owners να απαντήσουν σε ερωτήσεις όπως:

Ποιος τύπος περιεχομένου αποδίδει καλύτερα και ποιο είναι αυτό το περιεχόμενο που είναι trending αυτή τη στιγμή;

➡️ Πώς ανακαλύπτουν οι χρήστες του περιεχόμενο του site;

➡️ Τι έχουν αναζητήσει οι χρήστες στην Google πριν επισκεφτούν το δικό σου περιεχόμενο;

➡️ Ποια είναι εκείνα τα άρθρα ή σελίδες που λειτουργούν ως referrals για το δικό σου περιεχόμενο;

Οι web owners μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Search Console Insights μέσω ενός link που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας ‘Overview’.

Σύντομα θα είναι προσβάσιμο από την εφαρμογή Google iOS, ενώ σχεδιάζεται επίσης υποστήριξη και για Android.

Ένας άλλος τρόπος πρόσβασης στα δεδομένα είναι η αναζήτηση στην Google για ένα συγκεκριμένο query που το site σου εμφανίζεται ψηλά.

Αυτό θα επιστρέψει ένα αποτέλεσμα ‘powered by Google’ στο πάνω μέρος της σελίδας με τίτλο ‘Search Performance for this query.’

Αυτό το αποτέλεσμα θα περιέχει ένα entry point για το Search Console Insights, όπως φαίνεται στο παρακάτω παράδειγμα.

Επίσης, είναι εφικτό να χρησιμοποιήσεις το Search Console Insights χωρίς να έχεις συνδέσει πάνω τα Google Analytics, ωστόσο συνίσταται η σύνδεση για να αποκομίσει κάποιος όλα τα ωφέλη του εργαλείου.

Το Search Console Insights υποστηρίζει μόνο τα Google Analytics UA properties αυτή τη στιγμή, αν και η εταιρεία εργάζεται για να μπορέσει να υποστηρίξει τα Google Analytics 4 επίσης.

Αυτή η νεά εμπειρία θα κυκλοφορήσει σταδιακά σε όλους τους χρήστες του Search Console το επόμενο διάστημα.

 

Πηγή: www.grow-digital.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

GET IN TOUCH
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
GET IN TOUCH
Call Now Button