▷❤️ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ EVZEEN CY - FOCUS-ON GROUP

20 Ιανουαρίου 2021

Το EvZeen.com της WB EVZEEN WELLBEING LTD είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2019 με στόχο να προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς μέσω διαδικτύου καινοτόμων, ποιοτικών και ασφαλή  προϊόντων φροντίδας υγείας, ευεξίας, ομορφιάς και βρεφικής/παιδικής φροντίδας. Εμείς, στο EvZeen.com, διασφαλίζουμε ότι ακολουθούνται σωστά όλες οι ουσιώδεις παράμετροι που σχετίζονται με αποτελεσματικές πρακτικές ηλεκτρονικού εμπορίου, έτσι ώστε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή υπηρεσία με τα υψηλότερα πρότυπα. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στη βελτίωση της υγείας, της ευεξίας και της ποιότητας ζωής, προσφέροντας προϊόντα υψηλής αξίας τα οποία είναι πραγματικά επωφελής για τον καταναλωτή.

 

Το Ιστορικό Μας   

WB EVZEEN WELLBEING LTD είναι εταιρεία εγγεγραμμένη στη Κύπρο.  Οι ιδρυτές της, μεταξύ των οποίων είναι και μεγάλος αριθμός γνωστών και μεγάλων φαρμακείων, έχουν μακρόχρονη, ισχυρή και δραστήρια παρουσία στον τομέα της υγείας, ευεξίας, ομορφιάς και βρεφικής/παιδικής φροντίδας στην Κύπρο και Ελλάδα και είναι αφοσιωμένοι στη συνεχή πρόοδο και αναβάθμιση των υπηρεσιών φροντίδας υγείας που προσφέρονται στο κοινό. Το EvZeen.com αποτελεί μια φυσική προέκταση αυτής της επιτυχημένης δραστηριότητας, ακολουθώντας τα σημαντικά βήματα εξέλιξης στο χώρο του εμπορίου και της τεχνολογίας με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, αλλά και στην προσαρμογή στις προδιαγραφές και απαιτήσεις της αγοράς στη νέα εποχή.

 

Διασφάλιση Ποιότητας

Οι πολιτικές Διασφάλισης Ποιότητας είναι μεγίστης σημασίας και παίζουν καθοριστικό ρόλο ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η Διασφάλιση Ποιότητας είναι για μας αδιαπραγμάτευτη αξία και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας του EvZeen.com.    

 


Η FOCUS ON GROUP ανέλαβε την υλοποίηση κατασκευής eshop, Support  καθώς και Digital Consulting.

WE DID

  • ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP
  • RESPONSIVE LAYOUT
  • PERFORMANCE OPTIMIZATION
  • GRAPHIC DESIGN
  • S.E.O.
  • DIGITAL CONSULTING
  • TECHNICAL SUPPORT

Οι υπηρεσίες της FOCUS ON GROUP,  περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση ώστε να αποκτήσει μια επιτυχημένη online παρουσία και χωρίζονται σε δύο βασικούς τομείς.

  • Στον τομέα της ανάπτυξης και σχεδιασμού (Web Development) όπου παρέχουμε υπηρεσίες για την κατασκευή ιστοσελίδων, ανακατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων – eshop και σχεδιασμό native mobile application σε iOS και Android λειτουργικά συστήματα.
  • Στον τομέα Digital Marketing όπου παρέχουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές διαδικτυακής προβολής με υπηρεσίες όπως τοπικό marketing (Google My Business),  Google Ads και τεχνικές S.E.O., Social Media Marketing στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin κ.α.

Δείτε τις υπηρεσίες μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

GET IN TOUCH
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
GET IN TOUCH
Call Now Button