▷❤️ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ GWALK - FOCUS-ON GROUP

27 Ιουλίου 2020

Στην ανάγκη μας να έρθουμε πιο κοντά σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας και να συμβαδίσουμε με τις σύγχρονες απαιτήσεις της τεχνολογικά αναπτυγμένης εποχής μας, δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Στο e-shop μας λοιπόν θα συναντήσετε μία τεράστια ποικιλία γυναικείων και ανδρικών υποδημάτων άριστης ποιότητας, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, τα οποία μπορούν να γίνουν δικά σας με λίγα μόνο κλικ!

Η «Gwalk.gr» αποτελεί οικογενειακή υπόθεση. Όλα ξεκίνησαν από τον παππού Κωνσταντίνο Γαλανόπουλο τον Μάρτιο του 1969 στο Καστόρι Λακωνίας. Το 1971 το κατάστημά μας μεταφέρθηκε στην Σπάρτη, επί της οδού Κλεομβρότου 23, όπου λειτουργεί μέχρι σήμερα. Το αμείωτο ενδιαφέρον των πελατών μας, έδωσε τα «φτερά» για να φτάσουμε στο σπίτι του κάθε Έλληνα .

Εύλογα θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος πως πέρασε από τη μία γενιά στην άλλη μία τόσο παλαιά επιχείρηση. Η αγάπη προς αυτή την οικογενειακή επιχείρηση και η ανάγκη να γιγαντωθεί στις καρδίες σας, οδήγησε τον Παναγιώτη Γαλανόπουλο (υιός Κωνσταντίνου), τη Χαρά Γαλανοπούλου (εγγονή Κωνσταντίνου) και την Μαριάννα Γαλανοπούλου(εγγονή Κωνσταντίνου) να αναλάβουν τα ηνία της με σκοπό της πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας ανά την Ελλάδα.

 


Η FOCUS ON GROUP ανέλαβε την υλοποίηση κατασκευής eshop  καθώς και Digital Consulting.

WE DID

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP
  • RESPONSIVE LAYOUT
  • PERFORMANCE OPTIMIZATION
  • GRAPHIC DESIGN
  • S.E.O.
  • DIGITAL CONSULTING
  • TECHNICAL SUPPORT

Οι υπηρεσίες της FOCUS ON GROUP,  περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση ώστε να αποκτήσει μια επιτυχημένη online παρουσία και χωρίζονται σε δύο βασικούς τομείς.

  • Στον τομέα της ανάπτυξης και σχεδιασμού (Web Development) όπου παρέχουμε υπηρεσίες για την κατασκευή ιστοσελίδων, ανακατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων – eshop και σχεδιασμό native mobile application σε iOS και Android λειτουργικά συστήματα.
  • Στον τομέα Digital Marketing όπου παρέχουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές διαδικτυακής προβολής με υπηρεσίες όπως τοπικό marketing (Google My Business),  Google Ads και τεχνικές S.E.O., Social Media Marketing στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin κ.α.

Δείτε τις υπηρεσίες μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

GET IN TOUCH
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
GET IN TOUCH
Call Now Button