▷❤️ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ MRS MOMMY - FOCUS-ON GROUP

30 Σεπτεμβρίου 2020

Γεια σου, είμαι η Κρίστα, μαμά 2 παιδιών και η ιστορία μου με το blogging μετράει πολλά χρόνια πριν..

Από τότε που έγινα μαμά (την πρώτη εκείνη στιγμή που κράτησα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης) ξεκίνησα να ψάχνω στο διαδίκτυο τα πάντα για τον κόσμο της μητρότητας. Στην αρχή για την εγκυμοσύνη, μετά για τον τοκετό και αργότερα για τα παιδιά μου και όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζαμε και αντιμετωπίζουμε καθημερινά… Τόσο πολύ ψάχνω.. που οι φίλοι μου με φωνάζουν  GOOGLE MOM!

Το 2017 κατά την διάρκεια της 1ης μου εγκυμοσύνης έφτιαξα το blog μου MRS MOMMY και εκεί κατέγραφα κάθε τι καινούριο που βιώναμε ως οικογένεια. Το 2018 μετά από σχεδόν 1 χρόνο επιλόχειας κατάθλιψη, που κανείς δεν είχε καταλάβει,σταματάω να γράφω…

Στο 2ο τρίμηνο του 2019 και διανύοντας την 2η εγκυμοσύνη μου μια φίλη μου μου είπε «Θα ξυπνήσεις 40 χρονών και θα πεις τι έκανα; Τι κάνω;. Και είσαι μόλις 28». Αυτό ήταν..

Από τότε στο μυαλό μου καρφώθηκε η ιδέα αυτού του blog. Ήθελα να μεγαλώσει, να γεμίσει με πληροφορίες, αλλά όχι οποιεσδήποτε πληροφορίες.. πληροφορίες ειδικών, ανθρώπων που θα μου δώσουν και θα σου δώσουν επιστημονικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε ότι θέλουμε να μάθουμε σε σχέση με την μητρότητα, τα παιδιά και τις σχέσεις μας. Ένα blog που θα γίνει η παρέα σου τα βράδια όταν κοιμίζεις τα παιδιά και κάνεις scroll down για να χαλαρώσεις πριν ακουστεί ξανά το «Μαμάααα…» στα αυτιά σου.

Για το τέλος θα σου πω ότι δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τέλειοι γονείς.. για αυτό και αν με ακολουθήσεις σε αυτό το ταξίδι θα δεις ότι η ζωή μου είναι ακριβώς σαν την δική σου. Με τα πάνω και τα κάτω της, τα δύσκολα και τα εύκολα της..


 


Η FOCUS ON GROUP ανέλαβε την υλοποίηση κατασκευής ιστοσελίδας  καθώς και Digital Consulting.

WE DID

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • RESPONSIVE LAYOUT
  • PERFORMANCE OPTIMIZATION
  • GRAPHIC DESIGN
  • S.E.O.
  • DIGITAL CONSULTING
  • TECHNICAL SUPPORT

Οι υπηρεσίες της FOCUS ON GROUP,  περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση ώστε να αποκτήσει μια επιτυχημένη online παρουσία και χωρίζονται σε δύο βασικούς τομείς.

  • Στον τομέα της ανάπτυξης και σχεδιασμού (Web Development) όπου παρέχουμε υπηρεσίες για την κατασκευή ιστοσελίδων, ανακατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων – eshop και σχεδιασμό native mobile application σε iOS και Android λειτουργικά συστήματα.
  • Στον τομέα Digital Marketing όπου παρέχουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές διαδικτυακής προβολής με υπηρεσίες όπως τοπικό marketing (Google My Business),  Google Ads και τεχνικές S.E.O., Social Media Marketing στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin κ.α.

Δείτε τις υπηρεσίες μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

GET IN TOUCH
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
GET IN TOUCH
Call Now Button