▷❤️ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ SIP ACADEMY - FOCUS-ON GROUP

19 Μαΐου 2021

Η SIP ACADEMY είναι μία διεθνής εταιρεία η οποία ξεκίνησε το 1997 από την Μαλαισία.

Σήμερα έχει παρουσία σε πάνω από 14 χώρες μέσω 1000 παραρτημάτων, ενώ περίπου 4.000.000 μαθητές έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα προγράμματα της.

Όραμα μας, είναι τα παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, να αποκτήσουν περισσότερες δεξιότητες και να αναπτύξουν τις δυνατότητες του εγκεφάλου τους, ώστε να διαπρέψουν, όχι μόνο επαγγελματικά και ακαδημαϊκά, αλλά σε όλη τους την πορεία και να ξεχωρίσουν.

Ο μοναδικός συνδυασμός Άβακα + Brain Gym + Speed writing της SIP ACADEMY, δημιουργεί ένα άκρως ευχάριστο αλλά ταυτόχρονα αποδοτικό πρόγραμμα, τα αποτελέσματα του οποίου θα συντροφεύουν τα παιδιά σε όλη τους την ζωή.

Η SIP Academy πραγματοποιεί προγράμματα παγκόσμιας κλάσης, κατανοώντας ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό, με τη δυνατότητα να είναι νικητής. Η πεποίθηση της SIP ήταν ανέκαθεν η ανάπτυξη προγραμμάτων « Έχοντας το παιδί ως επίκεντρο» και ως εκ τούτου, ακολουθούμε μία διασκεδαστική μεθοδολογία μάθησης. Αυτή η διασκεδαστική μεθοδολογία μάθησης, διασφαλίζει το στόχο, να κάνει το παιδί να επιτύχει αριστεία όχι μόνο στους ακαδημαϊκούς, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής του. Αυτό επιτυγχάνεται με την ενεργό συμμετοχή του Γονέα, του Δασκάλου και του Παιδιού για την εξασφάλιση καλύτερων αποτελεσμάτων.


Η FOCUS ON GROUP ανέλαβε την υλοποίηση κατασκευής ιστοσελίδας  καθώς και Digital Consulting.

WE DID

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • RESPONSIVE LAYOUT
  • PERFORMANCE OPTIMIZATION
  • GRAPHIC DESIGN
  • S.E.O.
  • DIGITAL CONSULTING
  • TECHNICAL SUPPORT

Οι υπηρεσίες της FOCUS ON GROUP,  περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση ώστε να αποκτήσει μια επιτυχημένη online παρουσία και χωρίζονται σε δύο βασικούς τομείς.

  • Στον τομέα της ανάπτυξης και σχεδιασμού (Web Development) όπου παρέχουμε υπηρεσίες για την κατασκευή ιστοσελίδων, ανακατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων – eshop και σχεδιασμό native mobile application σε iOS και Android λειτουργικά συστήματα.
  • Στον τομέα Digital Marketing όπου παρέχουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές διαδικτυακής προβολής με υπηρεσίες όπως τοπικό marketing (Google My Business),  Google Ads και τεχνικές S.E.O., Social Media Marketing στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin κ.α.

Δείτε τις υπηρεσίες μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

GET IN TOUCH
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
GET IN TOUCH
Call Now Button