▷❤️ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ TSIK NUT HOUSE - FOCUS-ON GROUP

24 Φεβρουαρίου 2021

Έτος 1979, Οδός Ομήρου, Πτολεμαΐδα, σε ένα μικρό εργαστήριο με λιγοστά μέσα και πολύ μεράκι οι αδερφοί Τσίκα ξεκινούν την επεξεργασία και πώληση ξηρών καρπών.  Από εκεί πηγάζει η πολύχρονη ιστορία των Ξηρών Καρπών ΤΣΙΚ που θεμελιώθηκε πάνω σε τρεις αρχές: ποιότητατιμή και εξυπηρέτηση. Με βασικά είδη το φιστίκι φλοιού και το στραγάλι οι Ξηροί Καρποί ΤΣΙΚ μπαίνουν σε όλα τα σπίτια της πόλης, αγαπιούνται για την ασυναγώνιστη ποιότητά τους και το λογότυπο «ΤΣΙΚ» γίνεται συνώνυμο των ξηρών καρπών.

Λίγα χρόνια αργότερα, η γκάμα προϊόντων επεκτείνεται, το δίκτυο πώλησης διευρύνεται και ξεκινά η τυποποίηση και η χονδρική πώληση* παράλληλα με την λιανική πώληση από το κατάστημα της οδού Ομήρου 3. Το 2003 το κατάστημα ξηρών καρπών μεταφέρεται σε έναν μεγαλύτερο χώρο στην οδό Νοσοκομείου 17 όπου και λειτουργεί αδιάλειπτα μέχρι σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Τσίκα έχει αφοσιωθεί στην καθημερινή εξυπηρέτηση πελατών σε ένα μεγαλύτερο φάσμα προϊόντων που πλέον περιλαμβάνει αποξηραμένα φρούτα, βότανα, μπαχαρικά, πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, παραδοσιακά προϊόντα, δημητριακά, όσπρια, καφέ και πολλά άλλα είδη που συνεχώς προστίθενται. Παράλληλα, οι ξηροί καρποί ψήνονται καθημερινά και σε μικρές ποσότητες στο εργαστήριο επεξεργασίας εντός του καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης βρίσκει φρεσκοψημένους ξηρούς καρπούς οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.

Η ευχάριστη αγοραστική εμπειρία και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί προτεραιότητα των Ξηρών Καρπών ΤΣΙΚ διαχρονικά στο κατάστημα και πλέον στην ιστοσελίδα tsiknuthouse.gr. Το τρίπτυχο ποιότητα – τιμή – εξυπηρέτηση διέπει τη λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας. Καλές αγορές.

*Από το 2015 έχει διακοπεί η συσκευασία και χονδρική πώληση προϊόντων «ΤΣΙΚ» σε σούπερ μάρκετ και άλλους εμπόρους. Εκ τότε, προϊόντα «ΤΣΙΚ» διατίθενται μόνο στο κατάστημα Ξηρών Καρπών ΤΣΙΚ επί της οδού Νοσοκομείου 17 και στην παρούσα ιστοσελίδα.

 


Η FOCUS ON GROUP ανέλαβε την υλοποίηση κατασκευής eshop, Support  καθώς και Digital Consulting.

WE DID

  • ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP
  • RESPONSIVE LAYOUT
  • PERFORMANCE OPTIMIZATION
  • GRAPHIC DESIGN
  • S.E.O.
  • DIGITAL CONSULTING
  • TECHNICAL SUPPORT

Οι υπηρεσίες της FOCUS ON GROUP,  περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση ώστε να αποκτήσει μια επιτυχημένη online παρουσία και χωρίζονται σε δύο βασικούς τομείς.

  • Στον τομέα της ανάπτυξης και σχεδιασμού (Web Development) όπου παρέχουμε υπηρεσίες για την κατασκευή ιστοσελίδων, ανακατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων – eshop και σχεδιασμό native mobile application σε iOS και Android λειτουργικά συστήματα.
  • Στον τομέα Digital Marketing όπου παρέχουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές διαδικτυακής προβολής με υπηρεσίες όπως τοπικό marketing (Google My Business),  Google Ads και τεχνικές S.E.O., Social Media Marketing στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin κ.α.

Δείτε τις υπηρεσίες μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

GET IN TOUCH
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
GET IN TOUCH
Call Now Button