▷❤️Η Google ετοιμάζει νέα μηχανή αναζήτησης ενώ εμπλουτίζει την υπάρχουσα - FOCUS-ON GROUP

21 Απριλίου 2023

Η Google βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας μιας “ολοκαίνουργιας μηχανής αναζήτησης” που θα υποστηρίζεται από τη νέα της τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται για την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών AI στην τρέχουσα μηχανή αναζήτησής της.

Σύμφωνα με τους New York Times, “η νέα μηχανή αναζήτησης θα προσφέρει στους χρήστες μια πολύ πιο εξατομικευμένη εμπειρία από την τρέχουσα υπηρεσία της εταιρείας, προσπαθώντας να προβλέψει τις ανάγκες των χρηστών”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Google έχει θέσει μια ομάδα σχεδιαστών, μηχανικών και στελεχών υπεύθυνη για την κατασκευή αυτής της νέας μηχανής αναζήτησης που “θα μπορούσε να φέρει νέα τεχνολογία AI σε τηλέφωνα και σπίτια σε όλο τον κόσμο”.

Η νέα μηχανή αναζήτησης της Google βρίσκεται ακόμα στα αρχικά της στάδια, χωρίς χρονοδιάγραμμα για το πότε θα λανσαριστεί.

Παράλληλα, μια ομάδα με περισσότερους από 160 υπαλλήλους της εταιρείας εργάζεται για την προσθήκη νέων λειτουργιών στην υπάρχουσα search engine της, ενσωματώνοντας τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό το έργο έχει την κωδική ονομασία Magi και ενδέχεται να διατεθεί τον επόμενο μήνα δοκιμαστικά σε ένα υποσύνολο χρηστών. Μεταξύ άλλων, οι νέες λειτουργίες θα επιτρέπουν στους χρήστες να ολοκληρώνουν συναλλαγές, όπως η αγορά προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Google εργάζεται επίσης σε άλλα project, όπως στην τεχνολογία χαρτογράφησης του Google Earth με χρήση AI, στην αναζήτηση μουσικής μέσω συνομιλίας με ένα chatbot. Επίσης στην υπηρεσία GIFI, η οποία δημιουργεί εικόνες με χρήση τεχνητής νοημοσύνης, στα αποτελέσματα αναζήτησης εικόνων.

Η παρακολούθηση του πόσο γρήγορα αλλάζει και αντιδρά η Google στο OpenAI και την “επίθεση” της Microsoft στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης είναι ενδιαφέρουσα. Οι υπηρεσίες αναζήτησης αλλάζουν πολύ γρήγορα και τους επόμενους μήνες θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αλλάξουν οι διαφημίσεις αναζήτησης, το SEO και άλλες μορφές online μάρκετινγκ.

Πηγή: webworldnews.gr

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες της FOCUS ON GROUP και επικοινωνήστε μαζί μας για να συνομιλήσετε με έναν σύμβουλο διαδικτύου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

GET IN TOUCH
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
GET IN TOUCH
Call Now Button