ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝΚατασκευή eshop Αγία Παρασκευή

Απόκτησε ένα πλήρως δυναμικό ηλεκτρονικό κατάστημα και δώσε την ευκαιρία στην επιχείρηση σου να προβάλει τα προϊόντα της εγχώρια και σε όλο τον κόσμο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα- e-shop είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος εμπορικής δραστηριοποίησης μιας επιχείρησης. Είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος για να εισχωρήσεις δυναμικά στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και να επεκτείνεις τις εμπορικές δραστηριότητές σου.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ

Γιατί να κάνεις
ηλεκτρονικό κατάστημα:

Η κατασκευή e-shop αποτελεί μία κίνηση στρατηγικής σημασίας για την περαιτέρω επέκταση και κερδοφορία της επιχείρησής σου.

Σήμερα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, για να πραγματοποιήσουν έρευνα αγοράς, να συγκρίνουν τιμές και να αγοράσουν online. Σε πολλές επιχειρήσεις, τα eshops σημειώνουν υψηλότερες πωλήσεις από τα φυσικά καταστήματα, ενώ ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων δραστηριοποιείται αποκλειστικά online. Αναμφίβολα, η online αγορά είναι η αγορά του μέλλοντος!

Προσέλκυση νέου κοινού. Δημιουργώντας ένα eshop, εκτίθεσαι σε μία καινούργια και πολυδιάστατη αγορά. Προσεγγίζεις νέους πελάτες, που μπορούν να σε εντοπίσουν πιο εύκολα μέσω διαδικτύου και καταργείς σημαντικούς περιορισμούς του φυσικού καταστήματος, όπως το ωράριο ή τα γεωγραφικά όρια. Ένα e-shop επιτρέπει τις αγορές 24/7 και εκμηδενίζει τις αποστάσεις – γι’ αυτό, άλλωστε, συχνά προτιμάται από τους καταναλωτές.

Ικανοποίηση πελατών. Ένα μοντέρνο και λειτουργικό e-shop μπορεί να απογειώσει τα επίπεδα ικανοποίησης και εξυπηρέτησης της πελατείας σας. Μπορείς να προσφέρεις μία συναρπαστική εμπειρία στους επισκέπτες σου, μετατρέποντας την αγοραστική διαδικασία σε παιχνίδι! Ακόμη, διευκολύνεις τους πελάτες σου να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου, απλώς με μερικά clicks.

Ελαχιστοποίηση κόστους. Ίσως πιστεύεις ότι η κατασκευή e-shop θα είναι ένα δαπανηρό εγχείρημα για την επιχείρησή σου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ένα σύγχρονο online κατάστημα μπορεί να αποδειχθεί πολύ οικονομικότερο, για τρεις σημαντικούς λόγους. Πρώτον, μειώνει δραστικά τα διαφημιστικά κόστη. Προσφορές, εκπτώσεις, νέες συλλογές, διαγωνισμοί – βρίσκονται όλα εκεί! Δεύτερον, πολλαπλασιάζει τα κέρδη, λόγω της προσέλκυσης νέων καταναλωτικών ομάδων. Τέλος, η κατασκευή και συντήρησή του κοστίζει πολύ λιγότερο από τη δημιουργία και συντήρηση ενός καινούργιου φυσικού καταστήματος.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Σύστημα διασύνδεσης Prestashop με Softone ERP

Διασύνδεση με Softone ERP

Το απόλυτο εργαλείο αυτόματης & αμφίδρομης διασύνδεσης του μηχανογραφικού συστήματος της επιχείρησης σας με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα! Πρόκειται για μια εξειδικευμένη διασύνδεση του εμπορικού προγράμματος Softone με το ηλεκτρονικό κατάστημα Prestashop. Η κύρια του λειτουργία είναι να γίνεται συνεχόμενη και σωστή ενημέρωση των ειδών της εμπορικής διαχείρισης χωρίς επιπλεόν κόπο.

Αναλαμβάνουμε επίσης:

- Διασύνδεση ATLANTIS με Prestashop
- Διασύνδεση EPSILONNET PYLON με Prestashop
- Διασύνδεση WINERA ERP με Prestashop
- Διασύνδεση ΚΕΦΑΛΑΙΟ με Prestashop
- Διασύνδεση ENTERSOFT με Prestashop
Το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται σε συνδυασμούς B2B (Χονδρικής), Β2C (Λιανικής):
Δημιουργία πελατών από το Eshop στο Softone
Δημιουργία προϊόντων με πλήρη στοιχεία
Ενημέρωση σε κάθε νέα παραγγελία
Διαχείριση και ενημέρωση τιμών λιανικής και χονδρικής
Απεριόριστες φωτογραφίες προϊόντων
Δημιουργία πελατών από το Softone στο Eshop
Δημιουργία κατηγοριών και υποκατηγοριών
Λειτουργία χαρακτηριστικά ειδών (product atributes )
Υποστήριξη εκπτώσεων και προσφορών
Ενημέρωση αποθέματος ειδών

Σχεδιάζοντας το δικό
σου ηλεκτρονικό κατάστημα Αγία Παρασκευή

Στη FOCUS-ON GROUP αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη του ηλεκτρονικού σου καταστήματος, βασιζόμενοι σε νέες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα.

Μπορείς να επιλέξεις το στήσιμο και την δομή του eshop σου ανάμεσα από χιλιάδες πρωτότυπα και μοναδικά δείγματα.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου για τον προγραμματισμό της πρώτης μας συνάντησης.

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

    Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

    GET IN TOUCH
    Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

    Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

    ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
    GET IN TOUCH
    Call Now Button