▷❤️Οι τεχνολογικές εξελίξεις που περιμένουμε μέσα στο 2019 - FOCUS-ON GROUP

7 Ιανουαρίου 2019

Κινητά με οθόνες που διπλώνουν, τηλεοράσεις με ακόμη πιο υψηλή ανάλυση, ταχύτεροι φορητοί υπολογιστές αλλά και η επόμενη γενιά των δικτυών κινητής τηλεφωνίας είναι ορισμένες από τις σημαντικότερες εξελίξεις που θα δούμε στην παγκόσμια αγορά των ψηφιακών τεχνολογιών μέσα στο 2019.

Η χρονιά που ξεκίνησε αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά στο κομμάτι της τεχνολογίας και πολλοί περιμένουν να δουν τις παρουσιάσεις των μεγάλων κατασκευαστών στην CES, την πρώτη χρονικά από τις μεγάλες εκθέσεις του κλάδου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας την επόμενη εβδομάδα.

Το 2019 αναμένεται να δούμε αλλαγές στον σχεδιασμό των smartphones, καθώς είναι βέβαιο ότι θα δούμε συσκευές με πτυσσόμενες (foldable) οθόνες. Κατασκευαστές όπως η Samsung, η Huawei, η LG και η Motorola πρόκειται να παρουσιάσουν μέσα στη χρονιά τα πρώτα μοντέλα με foldable οθόνες, τα οποία πάντως αναμένεται να κινούνται σε αρκετά υψηλά επίπεδα όσον αφορά την τιμή τους, ενώ άγνωστο παραμένει και για το είδος των εφαρμογών που θα χρησιμοποιηθούν.

Μένοντας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, το 2019 πρόκειται να δούμε και την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας των πρώτων δικτύων 5ης γενιάς (5G) με τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κορέα και την Κίνα να θεωρείται πως θα είναι οι πρώτες χώρες που θα είναι διαθέσιμες 5G υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε και 5G συσκευές με τη Samsung, τη Huawei και τη Motorola να είναι μεταξύ των κατασκευαστών που θα παρουσιάσουν μοντέλα μέσα στο α’ εξάμηνο του 2019.

Στο χώρο της τηλεόρασης, τα μοντέλα με ανάλυση 8K αναμένεται να αυξηθούν, το ερώτημα, όμως, είναι αν θα υπάρξει και σχετικό περιεχόμενο καθώς μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση, γεγονός που δημιουργεί αρκετό προβληματισμό. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2020 στο Τόκιο θα μεταδοθούν σε 8Κ.

Στους φορητούς υπολογιστές, η φετινή τάση θέλει τα νέα μοντέλα να είναι ακόμη πιο λεπτά, με οθόνες σχεδόν χωρίς περιθώρια και να αξιοποιούν τη νέα γενιά των επεξεργαστών από Intel και AMD που προσφέρουν ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Η μεγαλύτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί στα premium και στα gaming μοντέλα, τα οποία είναι αυτά που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις.

Από τις κατηγορίες προϊόντων που παρουσιάζουν σημαντική άνοδο είναι αυτή του ήχου και το 2019 εκτιμάται πως θα δούμε ακόμη περισσότερα ασύρματα μοντέλα, ιδίως στο χώρο των ακουστικών, καθώς οι καταναλωτές δείχνουν πως θέλουν να «κόψουν» τα καλώδια.

 

Πηγή: www.cnn.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

GET IN TOUCH
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
GET IN TOUCH
Call Now Button