▷❤️Το Google με την νέα δυνατότητα «About This Result» παρέχει επιπλέον πληροφορίες αναζήτησης - FOCUS-ON GROUP

17 Αυγούστου 2021

Το Google πρόσθεσε ένα νέο στοιχείο στα αποτελέσματα αναζήτησης και συγκεκριμένα στο σημείο που εμφανίζονται οι πίνακες αναζήτησης, το «About This Result», μεγαλώνοντας το πλαίσιο του κάθε αποτελέσματος αναζήτησης και προσθέτοντας μια σύντομη επισκόπηση του λόγου για τον οποίο εμφανίζεται η συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα που έχει θέσει κάποιος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα εάν κάποιος επιλέξει στο μενού τις τρεις κουκκίδες δίπλα από το most search results, θα αποκτήσει πρόσβαση σε μια νέα σελίδα, η οποία περιέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους εμφανίζεται η συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Σύμφωνα με το Google, το νέο στοιχείο «About This Result» θα εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με μερικούς από τους σημαντικότερους παράγοντες του Google Search συνδέοντας τα αποτελέσματα με τα ερωτήματα κάποιου ερευνητή. Επομένως υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες, οι οποίοι βοηθούν το Google να αποφασίσει εάν ένα αποτέλεσμα μπορεί να είναι σχετικό με το ερώτημα. Ταυτόχρονα μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποφασίσουν ποιο αποτέλεσμα είναι πιο χρήσιμο για αυτούς. 

Οι σημαντικότεροι παράγοντες είναι οι εξής: 

Matching keywords: Ένα απλό αλλά σημαντικό στοιχείο που χρησιμοποιεί το Google για να καταλάβει εάν η λέξη-κλειδί της αναζήτησης σχετίζεται με την προτεινόμενη ιστοσελίδα, η οποία πιθανόν να περιέχει την συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. 

Related terms: Το Google ανάμεσα στις πληροφορίες αναζητά και όρους, οι οποίοι πιθανόν να σχετίζονται με τις λέξεις κάποιας αναζήτησης. 

Looking at links: Όταν μία σελίδα συνδέεται μαζί με κάποια άλλη χρησιμοποιώντας παρόμοιες λέξεις με εκείνες που υπάρχουν στην αναζήτηση, τότε αυτή η σελίδα μπορεί να σχετίζεται με το περιεχόμενο της αναζήτησης. Επίσης αποτελεί χρήσιμο δείκτη εγκυρότητας για κάποιον content creator. 

Local relevance: Τα συγκεκριμένα συστήματα εξετάζουν και άλλους παράγοντες όπως είναι η γλώσσα που χρησιμοποιείται στην αναζήτηση, η χώρα και η τοποθεσία, παρέχοντας περιεχόμενο σχετικό με την περιοχή του κάθε ανθρώπου. 

Επιπλέον το Google αναφέρει ότι η νέα λίστα αποτελεσμάτων θα περιλαμβάνει και συμβουλές στους χρήστες, για τον τρόπο με τον οποίο πληκτρολογούν τις αναζητήσεις τους. Η νέα αυτή ενημέρωση του Google μπορεί να διευκολύνει πολλούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν την μηχανή αναζήτησης πιο σωστά και να βρίσκουν πανεύκολα αυτό που αναζητούν. Η νέα ενημέρωση «About This Result» κυκλοφορεί στα Αγγλικά στις ΗΠΑ, προτού επεκταθεί σε περισσότερες περιοχές, μέσα στους επόμενους μήνες.

 

Πηγή: https://thetotalbusiness.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

GET IN TOUCH
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
GET IN TOUCH
Call Now Button