ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ TAF CAFE - FOCUS-ON GROUP

15 Απριλίου 2020

Η αποστολή μας είναι να εισάγουμε ανώτερης ποιότητας άφρυκτο καφέ μέσα από εντατική έρευνα και αναζήτηση, να δημιουργούμε και στη συνέχεια να προτείνουμε στην ελληνική και την παγκόσμια  αγορά μοναδικά γευστικά προφίλ καφέ, χάρη στη τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία που έχει η εταιρία στον τομέα της παραγωγής, επιδιώκοντας την υπέρβαση των προσδοκιών του πελάτη.

H Taf, έχοντας ως εφόδια τη δεξιοτεχνία στο roasting και την εκπαίδευση που παρέχει με την ομάδα των βραβευμένων barista, αναπτύσσει concept που έχουν σκοπό να διαδώσουν τη δική της πρωτοποριακή φιλοσοφία καφέ στην ελληνική αγορά αλλά και στις αγορές του εξωτερικού. Αυτά απευθύνονται σε ανθρώπους που αγαπούν τον καφέ και επιθυμούν να συνεργαστούν με την Taf.

Ο Γιάννης Ταλούμηςhead of quality και CEΟ της Taf, έχει επικεντρωθεί στον καφέ ανώτερης ποιότητας από το 2006, μετά από χρόνια μελέτης και ενασχόλησης. Ταξιδεύει σε διακεκριμένες φάρμες του κόσμου και αναζητά τον καφέ που θα δώσει το τέλειο φλιτζάνι. Η επαφή του με τους ανθρώπους στις φάρμες, οι γνωριμίες με coffee projects παγκοσμίως, όπως και η βαθιά γνώση της πρώτης ύλης, τον έχουν εμπνεύσει για τη δημιουργία εξειδικευμένων project στα coffee shops της Αθήνας και του εξωτερικού. Ως manager τριών coffee shops, είναι ικανός να παρέχει bespoke services, με σκοπό να δημιουργήσει μια νέα αντίληψη στην αγορά και στους επαγγελματίες.

 


Η FOCUS ON GROUP ανέλαβε την υλοποίηση κατασκευής Mobile & Tablet Application καθώς και Digital Consulting.

WE DID

  • iOS Mobile & Tablet
  • Android Mobile & Tablet
  • PERFORMANCE OPTIMIZATION
  • GRAPHIC DESIGN
  • DIGITAL CONSULTING
  • TECHNICAL SUPPORT
  • HOSTING

Οι υπηρεσίες της FOCUS ON GROUP,  περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση ώστε να αποκτήσει μια επιτυχημένη online παρουσία και χωρίζονται σε δύο βασικούς τομείς.

  • Στον τομέα της ανάπτυξης και σχεδιασμού (Web Development) όπου παρέχουμε υπηρεσίες για την κατασκευή ιστοσελίδων, ανακατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων – eshop και σχεδιασμό native mobile application σε iOS και Android λειτουργικά συστήματα.
  • Στον τομέα Digital Marketing όπου παρέχουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές διαδικτυακής προβολής με υπηρεσίες όπως τοπικό marketing (Google My Business),  Google Ads και τεχνικές S.E.O., Social Media Marketing στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin κ.α.

Δείτε τις υπηρεσίες μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

GET IN TOUCH
Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
GET IN TOUCH
Call Now Button