▷❤️Έχεις επιχείρηση ? Είσαι Online 24/7 ? - FOCUS-ON GROUP

30 Μαρτίου 2020
FOCUS-ON GROUP

Δίνουμε λύσεις
δεν προτείνουμε...

Δυστυχώς ο πλανήτης μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση – εξαιτίας του κορωνοϊού Covid19 – μετρώντας χιλιάδες θύματα ενώ παράλληλα έχει επηρεάσει δραματικά την οικονομία κάθε χώρας.

Πολλοί επαγγελματικοί κλάδοι θα καταρρεύσουν ενώ άλλοι θα υποστούν τεράστιες ζημιές και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για ανάκαμψη.

Όσοι είχαν προνοήσει και έχουν κάνει την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, θα επανέλθουν γρήγορα.

Οι επιχειρήσεις που είχαν φροντίσει να μπορούν να υποστηρίξουν τις βασικές τους εργασίες από οπουδήποτε μέσω ψηφιακών υποδομών (Website, Eshop, Social Media), είναι αυτές που άμεσα προσαρμόστηκαν στη νέα πραγματικότητα – σαφώς έχοντας απώλειες – παρόλα αυτά συνεχίζουν και λειτουργούν.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή κάθε επιχειρηματίας να πάρει θέση στην αγορά, να ενδυναμώσει την Online παρουσία του και η επόμενη ημέρα να τον βρει έτοιμο να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις και δεν γίνονται όλα μέσα σε μία μέρα. Όμως όσο πιο σύντομα κινηθείς προς την σωστή κατεύθυνση, τόσο πιο νωρίς θα συμμετέχεις στη νέα εποχή !

Το Website / Eshop σας θα δουλεύει για εσάς 24/7. Ποιος άλλος θα το έκανε αυτό ?

Με λίγες κινήσεις που εστιάζουν στο αποτέλεσμα, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του αντικειμένου της δουλειάς σου, μπορείς και πάλι να βλέπεις το μέλλον αισιόδοξα !

Είσαι Online 24/7 ?

1. Η επιχείρησή σου πρέπει να αποκτήσει ιστοσελίδα (κατασκευή ιστοσελίδας) η οποία να πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές και να είναι προσιτή στον χρήστη από οποιαδήποτε συσκευή. Σε περίπτωση που ήδη διαθέτεις ιστοσελίδα, όπως στα φυσικά καταστήματα όπου μια αλλαγή / ανακαίνιση της διακόσμησης θα σας ανανεώσει στα μάτια των πελατών σας, έτσι και μια σύγχρονη αλλαγή στην ιστοσελίδα σας (ανακατασκευή ιστοσελίδας) θα τονώσει το ενδιαφέρον τους για την επιχείρηση σας.

2. Αν πουλάς προϊόντα ή/και υπηρεσίες, τώρα είναι η ώρα να βάλεις την επιχείρησή σου Online (κατασκευή eshop) έτοιμη να δεχτεί επισκέπτες που θα αγοράσουν ηλεκτρονικά. Σκέψου κάθε φορά που θέλουμε κάτι, το πρώτο σημείο αναζήτησης για σχετικές πληροφορίες είναι το διαδίκτυο! Εκεί ακριβώς σε ψάχνουν οι πελάτες σου, και μάλιστα από το κινητό τους τις περισσότερες φορές πλέον.

Αν έχεις ήδη eshop απάντησε στα ερωτήματα:
– Είναι καινούργιο ? ανανεώνεται τακτικά ? Αν όχι, τότε δύσκολα θα προσελκύσει επισκέπτες
– Η στρατηγική ανάπτυξης του brand σας συμβαδίζει με το eshop σας ?
– Η ποιότητα των εικαστικών σας είναι χαμηλή ?
– Έχετε πωλήσεις που σας ικανοποιούν ?

**Οι ανταγωνιστές σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο έχουν πει ναι στην ανακατασκευή eshop.

3. Βάλε την επιχειρησή σου στον χάρτη των Social Media & Google Ads. Δείξε στους εν δυνάμει πελάτες τα προιόντα και υπηρεσίες σου και επικοινώνησε σωστά το μήνυμα που θες να περάσεις σε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες. Κάνε το website / eshop σου να λειτουργεί ως κέντρο υποδοχής υποψήφιων πελατών από όποια πηγή και να προέρχονται. Η στρατηγική των καμπανιών και προωθητικών ενεργειών που θα εφαρμόσεις σήμερα, είναι οδηγός για την ανέλιξη της επιχείρησής σου.

FOCUS ON GROUP

Επίλεξε Σήμερα .. Πληρώνεις αύριο

Η FOCUS ON GROUP με συνέπεια τα τελευταία 12 χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στηρίζει τους επιχειρηματίες. Σε εμάς μπορείς !

ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ

Είναι ένας τρόπος πληρωμής που σου χαρίζει ευκολία προσαρμοσμένη στα μέτρα σου. Μπορείς - χωρίς πιστωτική κάρτα - να επιλέξεις ό,τι έχεις ανάγκη και να ορίσουμε τον αριθμό των μηνών που θα χρειαστείς για την αποπληρωμή.

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Οι μηνιαίες δόσεις παραμένουν σταθερές καθ’ όλη τη διάρκεια του πλάνου, προκειμένου να σε διευκολύνουμε να προγραμματίσεις καλύτερα την πληρωμή τους.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

Εύκολα και γρήγορα. Τώρα μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τις ανάγκες της επιχείρησής σου, έχοντας μέγιστο όριο δόσεων τις 8.

ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ

Οι δόσεις μπορούν να πληρωθούν στα κεντρικά μας γραφεία, μέσω web banking ή με χρεωστική κάρτα / Viva Payments

ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ

Ναι, δεν υπάρχει απολύτως κανένας περιορισμός στις υπηρεσίες που χρειάζεσαι. Μπορείς να επιλέξεις όποια και όσες εσύ επιθυμείς!

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς επιτόκια. Παρέχουμε λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα της επιχείρησής σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕπικοινώνησε μαζί μας

Κάλεσε μας ή στείλε μας email για να μιλήσεις με έναν εξειδικευμένο εκπρόσωπο μας.
Διεύθυνση
Πέλλης 23, 16561, Γλυφάδα

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

    Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

    GET IN TOUCH
    Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.

    Αριθμός ΓΕΜΗ 129797901000

    ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
    GET IN TOUCH
    Call Now Button